תשובות לשאלות נפוצות

כאן תמצאו מידע אודות הפחמים שלנו
כיצד יש להדליק את הפחמים מסוג פאלו סנטו ?
ראשית, פחמים פאלו סנטו מצוינים למעשנה מהסיבה שהם דולקים למשך זמן רב בחום גבוה. מכיוון שהם דחוסים, זמן ההדלקה שלהם הוא יחסית ארוך יותר, 20-30 דקות. יש ליצור מערום של פחמים כאשר במרכז המערום יש להניח כדור נייר טואלט טבול בשמן, יש להדליק את הכדור ולבנות מגדל גחלים מעליו. לאחר 20-30 דקות יש לכם פחמים מוכנים לשימוש. יש להשתמש במעט גחלים ולהמתין לעליית הטמפרטורה במעשנה, הטמפרטורה תעלה אט אט, שימו לב, פחמים אלו פולטים חום רב, תנו למעשנה את הזמן והיא תתייצב, אל תזדרזו להוסיף עוד פחמים...היו סבלניים עם פחמי פאלו סנטו, זה משתלם!!

מה השימוש העיקרי של פחם קברצ'ו בלנקו ?
הפחם הזה מצוין למנגל / גריל כיוון שיש לו ארומה ייחודית שנותנת ריח וטעם נהדר לבשר. זמן ההדלקה שלו הוא יחסית מהר, הפחם פולט חום רב מה שמתאים לצליית עוף, ולאחר מכן בקר. יש לפחם ריח נהדר כמו של הסטקיות של "פעם"!!

איך מדליקים את הצ'אנק מסום עץ אלמון שחור ?
בזמן שאתם מדליקים את הפחמים למעשנה, שימו את הצ'אנק אחרי שיש לכם גחלים בוערות, הצ'אנק יישרף לאט וייתן ארומה משגעת לבשר.
x

#{title}

#{text}

#{price}